Veiligheidsvraagstukken

veiligheidsvraagstukken

Veiligheidsvraagstukken

Het bedenken van een oplossing is één ding, soms is het heel iets anders om het in de praktijk uit te voeren. Waar dat gewenst is, werken we in nauwe samenwerking met u en bieden we naast strategisch advies ook praktische beleidsondersteuning en procesbegeleiding. Wij adviseren directies, managers, leidinggevenden en ondernemingsraden over veiligheid, welzijn, gezondheid en milieuvraagstukken waarmee zij zich vanuit hun rol geconfronteerd zien. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid is namelijk van essentieel belang voor elke organisatie. Veiligheidsvraagstukken hebben betrekking op het beschermen van uw werknemers en het minimaliseren van risico’s op de werkplek.

Veranderingen in uw bedrijf, nieuwe veiligheidsvraagstukken

Misschien is uw bedrijf in korte tijd snel gegroeid, heeft u te maken met veranderende wet- of regelgeving of gaat u werken met andere productiemiddelen. Uw bedrijf staat niet stil en daardoor kunt u tegen nieuwe vraagstukken aanlopen op het gebied van veiligheid. Stander HSE Consultancy B.V. kan worden ingeschakeld voor een bepaald project met specifieke doelen, maar ook voor heel specifieke problemen waar u binnen uw bedrijf mee te maken krijgt. Wij denken met u mee en kunnen u daarnaast voorzien van uitgebreide aanbevelingen.

Om de opdracht goed te kunnen benaderen, is een grondige kennis van uw branche essentieel. Johan en Corné Stander hechten grote waarde aan het up-to-date houden van hun expertise op zowel het vlak van veiligheid als op branchespecifiek niveau. Door het actief volgen van de ontwikkelingen binnen verschillende branches en de jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om een vraag over het veilige gebruik van de lift in een windturbine of de meest veilige manier om een metershoge tank schoon te maken, Stander HSE Consultancy B.V. kan u van begin tot eind adviseren.

veiligheidsvraagstukken

Werkbare veiligheidsoplossingen

Als veiligheidskundigen zijn wij breed inzetbaar. Er zijn wel een aantal branches waarin we voornamelijk werkzaam zijn, branches waarin we veel ervaring hebben, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen en adviseren. Dat zijn on- en offshore-gerelateerde bedrijven, renewable energy, de bouw en scheepsbouw, bulkopslag en gemeenten. Bent u op zoek naar werkbare oplossingen voor vraagstukken over veiligheid binnen uw bedrijf? Wij stemmen ons advies en werkwijze af op uw wensen.

Over Stander HSE Consultancy

Heeft u een veiligheidsvraagstuk dat u aan ons wil voorleggen?

Laat het ons weten. We helpen u graag!

of bel ons op: 06 - 10039235

Andere diensten:

  • stander@hseconsultancy.nl
  • 06 100 392 35